♔Lower Six Sem 1 2012 :D♔
Wednesday, October 31, 2012 | 5:11 AM | 0 love drops
hey peeps ! assalamualaikum :D
okayy , hari tok aku mok 'ngerepak' pasal kehidupan aku semenjak menjadi 'lower six'. hehe. aku sebenarnya sikda plan pun nak masok form 6. tapi dah aku fikir2,ada baiknya mun aku smbg form 6 tok bah. cun gilak dapat tawaran so aku sik perlu laa nak merayu. tapi , nama aku sikda d sekolah agama, aku dpt tawaran d smk sibu jaya. alaa. dekat jak sekolah ya dgn rumah aku. hehe. then aku padah laa ngn mak aku yg aku mok smbg form 6. mak aku okayy jerr. aku sik pernah sekolah d smk sibu jaya even nama aku ada d sia masa form 1 marek. haha, tok laa masa nya aku buat perubahan & masok ke sekolah baru. perghhh! mula2 sekolah d sia,sengkol gilak2 rasa aku bahh. nasib laa ada kwn sama sekolah d agama dolok masok sia juak. tapi malang nya sik lamak lepas ya , sidak mimtak pindah sekolah. tinggal lah aku sorg2 miak agama yg sekolah d sia. haishh. sabar jak laa. sikpa , gik bnyk org lain k kwn bah. let's make a new friend. ooyeeaahh! haha. hari demi hari , aku mula rapat dgn miak sia. sidak nya bait ngn aku & friendly . aku d engkah rah kelas 6rA. aku ambik subjek P.A,P.P,SEJARAH,BM & yg sudah menjdi kewajipan iaitu MUET. hehe. d sekolah baru tok , aku telah d lantik utk menjadi pengawas. bukan setakat pengawas jak. aku d lantik jdi penolong presiden untuk MPP gik. alahaiii. bnyk na juak tanggungjawab aku. kadang2 stress juak aku bahh. tapi aku mbak elek jak gik. hehe. handle miak d smksj tok , yarabie ! bnyk na dugaan utk aku. haha. engkar gilak bah miak sitok tambah gik dgn kurang ajar. adoii. bukan semua okayy. adalah sesetengah ya. tapi alhamdulillah aku dapat kawal sidak. aku sik akan gunakan kekerasan dgn sidak bah. aku paham gne asa jadi pelajar biasa & 'berolah'. sbb aku pun pernah juak mcm ya. hihi. kenak kaco pelajar lelaki ? hahaha! salu gilak dah. mala jak tunggah aku "kakak pengawas! kmslm ngn ktk haa." hihi. lucu sidak yaa. p aku sik kesah. sidak berguro ajak bah. alaa. biasa lah nak. budak2 bawah umur. haha. okayy,abis cita pasal sekolah baru,tok aku mok cita pasal pembelajaran aku gik kk. aku angol ngn semua subjek yg aku ambik. makin2 p.p ngn p.a . adoiii ! tinggal 4 hari gik untuk aku ulangkaji eh. hari isnin tok aku dah start exam sem 1 . Ya Allah Ya Tuhanku , aku berdoa agar aku lulus dlm semua subjek yg aku ambik yar. at least lulus bah , ya jak target aku. aku yakin aku dpt ! aku malas lah nak ngeluar duit k repeat gik . yahh , panjang juak nak d kerepak aku tek. haha. lelah dah aku ngerepak. jom kita sama2 tengok gmba ! hihi :D









sekian saja untuk hari ini. :D





Hearts, DAyah SAlleh

/ Future ♥