♔Jom Berporet :P♔
Tuesday, November 20, 2012 | 11:14 PM | 0 love drops
HAHAHA. kacak sik tajuk aku hari tok. yahh. bok ko tauk. hehe. Post tok aku tuju kan khas buat temanku yg lama sudah menghilang semenjak pindah ke Brunei. hehe. weii Amirrul Ahmad ! neyy kau lamak sik contact aku gik? pia lah kwn? haha. oii , aku da cerita utk kau tok. harap kau baca. aku poret bah yala aku nak tunjok tok ngan kau. jom baca apa d tulis tora tok. haha. :P



This Is Your Real Twitter , right Amirrul Ahmad ? :D


And This Guy Name Farish Faiqal @XiraaMegan. He Use Your Picture . See ?


Coba ko tengok tok. Nya ngakuk ya gmbar nya. Gambar lamak tekonok. :P

siap ada bukti gik berik ku ngn kau. hahaha. bodo ohh ? muka nya mpun okayy bah. kenak mok guna muka org ? dah la makey gambar org yg aku kenal. awas gilak mata aku time onl tek. yala alu nemu benda tok. hehe. To Amirrul Ahmad , aku just mok padah jak ngn kau al tokk. takut ko sik tauk bah. ya guna kwn. hehe. sik malu na org ya. nya mdh ya gmbar lamak nya oi. agak-2 la sikit mirrul oh? hahahaha. ya jak lah tek dari aku. terima kasih kerana membaca. :D

tora : mirrul jak nunggah aku kedak tok. geram aku. haha. bak pdh nya aku tok mcm tora. sejap datang sejap ilang. hehe. coba lah ko gik ada sitok mirrul oh? lamak na dh sik temu kau bahh. hope ko okayy jk diam d brunei nun. tc friend! ;)




Hearts, DAyah SAlleh

♥ Past / Future ♥