♔Kamek Sayang Kitak !♔
Friday, November 30, 2012 | 6:27 AM | 1 love drops
assalamualaikum semuanya. :) hari tok aku mok cerita pasal along. Along ya ialah 'kesayangan' aku. hehehe. punya lah tinggi manusia tok dari aku. misal kmk duak jalan ehh , nang sik kedak bergerek. macam adik beradik jak. haha. along tua duak taun dari aku. actually , aku ngn along lamak dah berkawan. and kinek tok , dah pun jadi gerek aku. :) sapa2 kenal ngn aku , mmg tauk mcm ney upa aku mun nak milih gerek. aku sik mudah mok pilih kwn dkpun. tapi , dalam bnyk-2 kwn aku , along lah org pertama yg aku terimak sbg gerek. alahaiii~ paduhal dalam diam time kmk duak along gik berkawan dolok , duak-2 kmk duak mendam perasaan sama dkpun. hihihi. sebelum aku bergerek ngn along , mekduak contact balit bah sekian lamak sik bercontact. ya pun contact melalui facebook. aku pun sik tauk pahal hati aku tok mok gilak ngn along time yaa. jodoh aku ngn nya kali. hihi. ;) sikda lafaz gerek & duak-2 sikda melamar. dgn seikhlas hati kmk duak , kmk duak automatik jadi gerek. woww! anehh sik kmk duak ? sik perlu nak lamar-2 gilak bah. haha. ko ada? sikda nak. special couple mekduak tok. hihi. ingga k. ermm selain ya , terlalu sulit untuk aku cerita mcm ney kmk duak boleh bergerek. cehh ! sulit lah sangat. sikda sulit ney ehh. sweet gik ada. hahaha :D oleh kerana kepakaran kmkduak along ngenjin , maka kmk duak telah ter'enjin' antara satu sama lain. then , cair lekak di'enjin'. hahaha. cerik asa tadua o. first ya nang sengkol lah asa. dolok 'aku , kau'. kinek dah 'kmk , ktk'. hahaha. dolok aku tunggah nya aerol p kinek aku tunggah along. wasehh. segalanya berubah. haha. aku bersyukur dgn adanya kehadiran along dalam hidup aku. along polah aku rasa bahagia. aku salu sakit perut entam nya suka gilak molah lawak. lol. mun mena along nang jodoh aku , aku terimak dengan perasaan yg amat gembira & aku bersyukur gilak-2. aku sikmok ilang nya. aku mok bersama dgn nya sampey bila-2. pey kawen , pey mati . aku ingt pesan along. 'sayang , jgn carik org lain gik k? seret kmk ke jeraya ktk kelak mun ktk carik lain. serious dgn hbgn kita k. cukuplah syg mpuan terakhir dlm idup kmk. and cukup juaklah kmk jadi lelaki terakhir dlm idup ktk k? syg kitak!' aduhh! word nya ya. asa nak tercabut jantong aku dengar. hahaha. aku sentiasa berdoa mudahan hubungan kmk duak kekal pey akhir hayat aku. yerrr. jiwang na aku ehh. skati aku lah aku nak jiwang. hahaha. oo sayang , kmk syg ktk oii ! dah la. malas dah aku tok nak naip. jumpa agik d enrty lain k? makseh sudi baca sungguhpun ianya meng'ingga'kan. huahaha. assalamualaikum ;)

p/s : jiwang juak aku tok duhal ohh? haha. gasak lah gik sia.




Hearts, DAyah SAlleh

♥ Past