♔Kamek Sayang Kitak !♔
Friday, November 30, 2012 | 6:27 AM | 1 love drops
assalamualaikum semuanya. :) hari tok aku mok cerita pasal along. Along ya ialah 'kesayangan' aku. hehehe. punya lah tinggi manusia tok dari aku. misal kmk duak jalan ehh , nang sik kedak bergerek. macam adik beradik jak. haha. along tua duak taun dari aku. actually , aku ngn along lamak dah berkawan. and kinek tok , dah pun jadi gerek aku. :) sapa2 kenal ngn aku , mmg tauk mcm ney upa aku mun nak milih gerek. aku sik mudah mok pilih kwn dkpun. tapi , dalam bnyk-2 kwn aku , along lah org pertama yg aku terimak sbg gerek. alahaiii~ paduhal dalam diam time kmk duak along gik berkawan dolok , duak-2 kmk duak mendam perasaan sama dkpun. hihihi. sebelum aku bergerek ngn along , mekduak contact balit bah sekian lamak sik bercontact. ya pun contact melalui facebook. aku pun sik tauk pahal hati aku tok mok gilak ngn along time yaa. jodoh aku ngn nya kali. hihi. ;) sikda lafaz gerek & duak-2 sikda melamar. dgn seikhlas hati kmk duak , kmk duak automatik jadi gerek. woww! anehh sik kmk duak ? sik perlu nak lamar-2 gilak bah. haha. ko ada? sikda nak. special couple mekduak tok. hihi. ingga k. ermm selain ya , terlalu sulit untuk aku cerita mcm ney kmk duak boleh bergerek. cehh ! sulit lah sangat. sikda sulit ney ehh. sweet gik ada. hahaha :D oleh kerana kepakaran kmkduak along ngenjin , maka kmk duak telah ter'enjin' antara satu sama lain. then , cair lekak di'enjin'. hahaha. cerik asa tadua o. first ya nang sengkol lah asa. dolok 'aku , kau'. kinek dah 'kmk , ktk'. hahaha. dolok aku tunggah nya aerol p kinek aku tunggah along. wasehh. segalanya berubah. haha. aku bersyukur dgn adanya kehadiran along dalam hidup aku. along polah aku rasa bahagia. aku salu sakit perut entam nya suka gilak molah lawak. lol. mun mena along nang jodoh aku , aku terimak dengan perasaan yg amat gembira & aku bersyukur gilak-2. aku sikmok ilang nya. aku mok bersama dgn nya sampey bila-2. pey kawen , pey mati . aku ingt pesan along. 'sayang , jgn carik org lain gik k? seret kmk ke jeraya ktk kelak mun ktk carik lain. serious dgn hbgn kita k. cukuplah syg mpuan terakhir dlm idup kmk. and cukup juaklah kmk jadi lelaki terakhir dlm idup ktk k? syg kitak!' aduhh! word nya ya. asa nak tercabut jantong aku dengar. hahaha. aku sentiasa berdoa mudahan hubungan kmk duak kekal pey akhir hayat aku. yerrr. jiwang na aku ehh. skati aku lah aku nak jiwang. hahaha. oo sayang , kmk syg ktk oii ! dah la. malas dah aku tok nak naip. jumpa agik d enrty lain k? makseh sudi baca sungguhpun ianya meng'ingga'kan. huahaha. assalamualaikum ;)

p/s : jiwang juak aku tok duhal ohh? haha. gasak lah gik sia.




Hearts, DAyah SAlleh

♔Jom Berporet :P♔
Tuesday, November 20, 2012 | 11:14 PM | 0 love drops
HAHAHA. kacak sik tajuk aku hari tok. yahh. bok ko tauk. hehe. Post tok aku tuju kan khas buat temanku yg lama sudah menghilang semenjak pindah ke Brunei. hehe. weii Amirrul Ahmad ! neyy kau lamak sik contact aku gik? pia lah kwn? haha. oii , aku da cerita utk kau tok. harap kau baca. aku poret bah yala aku nak tunjok tok ngan kau. jom baca apa d tulis tora tok. haha. :P



This Is Your Real Twitter , right Amirrul Ahmad ? :D


And This Guy Name Farish Faiqal @XiraaMegan. He Use Your Picture . See ?


Coba ko tengok tok. Nya ngakuk ya gmbar nya. Gambar lamak tekonok. :P

siap ada bukti gik berik ku ngn kau. hahaha. bodo ohh ? muka nya mpun okayy bah. kenak mok guna muka org ? dah la makey gambar org yg aku kenal. awas gilak mata aku time onl tek. yala alu nemu benda tok. hehe. To Amirrul Ahmad , aku just mok padah jak ngn kau al tokk. takut ko sik tauk bah. ya guna kwn. hehe. sik malu na org ya. nya mdh ya gmbar lamak nya oi. agak-2 la sikit mirrul oh? hahahaha. ya jak lah tek dari aku. terima kasih kerana membaca. :D

tora : mirrul jak nunggah aku kedak tok. geram aku. haha. bak pdh nya aku tok mcm tora. sejap datang sejap ilang. hehe. coba lah ko gik ada sitok mirrul oh? lamak na dh sik temu kau bahh. hope ko okayy jk diam d brunei nun. tc friend! ;)




Hearts, DAyah SAlleh

♥ Past